Passion Udvikling Fællesskab

Martin Mortensen tilbage i den orange trøje.

Fire år efter at han senest trak den orange trøje over hovedet på daværende Concordia Forsikring Riwal er Martin Mortensen igen at finde på holdet, når det i 2018 skifter navn til Riwal CeramicSpeed.

”Jeg havde en fin sæson hos Concordia Forsikring Riwal i 2013 og har naturligvis fulgt med i, hvordan man har udviklet sig markant siden da. Både i forhold til det rent sportslige og med hensyn til hele set-uppet omkring holdet,” siger Martin Mortensen, der fyldte 33 i søndags.

”Specielt er det vigtigt for mig, at tingene fungerer i kulissen. Det betyder, at vi ryttere kan koncentrere os om at levere resultater - og det er vigtigt,” siger Martin Mortensen, der på det kommende Riwal CeramicSpeed fortsætter i sin funktion som produktudvikler hos netop CeramicSpeed.

”Selv om CeramicSpeed er markedsførende på kvalitet indenfor keramiske kuglelejer, er der altid noget, man kan forbedre på – og det er fedt at være med i den proces.”

”Jeg ser også frem til at kunne hjælpe de mange talentfulde unge ryttere på holdet og at medvirke til eventuelt at vinde DM i holdløb. Og så mener jeg, Chris Anker skylder mig et kvalificeret lead-out.”

Martin Mortensens sidstnævnte ambition refererer til, at Riwal Platforms nuværende kaptajn ved DM i 2015 overraskede alt og alle – inklusive sig selv - ved at besejre Martin Mortensen i den direkte duel om guldmedaljen. Anden gang i sin imponerende karriere, Mortensen er kommet over stregen som nummer to ved et DM efter at han i 2011 blev besejret af Nicki Sørensen.

”Jeg er sikker på, at Martin havner på den rigtige hylde i 2018,” siger sportsdirektør Michael Blaudzun om sin nye rytter.

”Jeg kan rigtigt godt lide hans måde at køre cykelløb på – og kommer han først for alvor i form, er han en fantastisk rytter. Han er impulsiv, fysisk stærk og har selvsagt en virkelig solid rutine.”

 

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram