PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

JONAS AAEN TOER PÅ LOLLAND-FALSTER

Søndag blev det til en andenplads for Jonas Aaen, da 2. afdeling af årets Post Cup blev afviklet med start og mål i Nysted på Lolland.

Den tidligere Riwal Platform rytter Casper Pedersen (Giant-Castelli) forsatte sin imponerende sejrsrække, da han spurtbesejrede Aaen og to andre, efter et udbrud, der i princippet havde varet hele dagen.

Rytterne tilbagelagde 15 omgange à 12,6 kilometer og allerede på anden omgang kom en stor gruppe af sted med blandt andet Aaen og Troels Vinther.

Forspringet øgedes hurtigt til fire minutter og det lignede allerede tidligt en afgørelse.

Undervejs lykkedes det dog for Aaen at slippe væk. Først sammen med seks andre og siden i selskab med Casper P og Louis Bendixen (coloQuick-CULT) samt Mads Pedersen (Trek-Segafredo). De fik et pænt forspring til den forfølgergruppe, der for se flestes vedkommende relativt hurtigt blev hentet af feltet.

Aaen forsøgte forgæves at ryste de andre af sig og det hele endte i en tre mands spurt efter at Mads Pedersen havde sluppet de øvrige inde på opløbsstrækningen.

Et minut senere kom en gruppe på tre mand i mål og da feltet yderligere to minutter senere nåede stregen, var vinderen af første Post Cup løb i Herning, Michael Carbel (Team VeloConcept) hurtigst foran Patrick Clausen.

Carbel forsvarede dermed den samlede Post Cup føring, mens hans skarpeste konkurrent fra Herning, Andreas Kron, sluttede som nummer 17.

Riwal Platform rytternes placeringer på 2. afdeling af Post Cuppen:

02. Jonas Aaen.
09. Patrick Clausen
12. Andreas Stokbro
17. Andreas Kron
25. Troels Vinther
35. Stefan Djurhuus
36. Rasmus Mygind
37.
Tobias Mørch Kongstad
40. Chris Anker Sørensen
41. Jesper Mørkøv
43. Jesper Vinkel

Ikke fuldført: Nicolai Brøchner

FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram