PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

Gregaard tredobbelt vinder i Bretagne

Efter en forrygende afsluttende fjerde etape på det franske løb Kreiz Breizh Elites måtte Jonas Gregaard på podiet hele fire gange: Som nummer to på etapen, som samlet vinder af løbet, som vinder af ungdomstrøjen og sammen med resten af Riwal Platform drengene som vinder af løbets holdkonkurrence.

"Det, Jonas præsterede i dag, var vildt imponerende. Og han blev støttet flot af Chris Anker, der sluttede som nummer fire i klassementet," lød vurderingen fra Michael Blaudzun efter en ny krævende etape.

"Jonas gav tydelig melding om, at han havde benene til at køre fra Niklas Eg i dag“ og det var også, hvad der skulle til, hvis han skulle passere ham både i klassementet og i ungdomskonkurrencen. Så vi satsede - og det gav heldigvis pote."

De 151,7 kilometer fra Guingamp til Rostrenen udviklede sig til et rent danskeropgør, hvor fem ud af de otte udbrydere, der kørte ud på de afgørende seks omgange, var danske: Gregaard og Chris Anker fra Riwal Platform, Eg og Rasmus Guldhammer fra Team VeloConcept og Rasmus Quaade fra Giant-Castelli.

"Den sidste halve kilometer gik det opad og der lykkedes det at få sat Niklas Eg“ og selv om Guldhammer løb med etapesejren, var det flot kalkuleret af Gregaard, som tog den samlede sejr foran Eg med Guldhammer på tredjepladsen og Chris Anker som nummer fire."

En flot forsinket fødselsdagsgave til Gregaard, der fyldte 21 søndag.

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

UCI 2.1
25/05 Tour of Estonia
DM
02/06 DM Holdløb
DCU
03/06 Stjerneløbet
UCI 2.2.
08/06 Tour of Malopolska
DM
09/06 U23 DM Enkeltstart
DM
10/06 U23 DM Samlet start
UCI 1.1
16/06 Fyen Rundt
UCI 1.1
17/06 GP Horsens Posten
DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

FÅ NYHEDERNE FØRST