Passion Udvikling Fællesskab

GREGAARD 4’ER SAMMENLAGT OG VINDER UNGDOMSTRØJEN I POLEN

Tredje og sidste etape af det polske UCI-etapeløb Tour of Malopolska, som også var løbets kongeetape, skulle i dag gøre rammen for den store afgørelse i det samlede klassement.

Etapen sluttede op ad et 10 km langt bjerg, hvor Riwal – CeramicSpeed Cycling Teams Jonas Gregaard kørte i mål på en fjerdeplads, hvilket gav en tilsvarende placering i klassementet. Hjemmebaneholdet CCC Sprandi Polkowice vandt etapen med Amaro Manuel Antunes, som også vandt sammenlagt.

”Vi gik selvfølgelig efter podiet med Jonas, men det bliver meget tæt. Han kan ikke følge ham CCC-manden, og så er der to andre der også kører forbi ham i finalen, så han kommer ind som 4’er, men alt i alt et flot resultat. Det er trods alt CCC Polkowice der dominerer løbet hernede som Prokontinentalhold, og det er det vi er oppe imod”, fortæller Michael Blaudzun efter dagens etape.

Jonas Gregaard ender med at forsvare sin ungdomstrøje med næsten 2 minutter og gentager altså bedriften fra sidste år.

”Set ovenfra er vi godt tilfredse med udbyttet af de fire dage hernede. Det er klart, vi havde håbet på at få Jonas på podiet og det er tæt, så vi kan ikke andet end at være tilfredse”, afslutter Michael Blaudzun.

Blaudzun og resten af holdet på Riwal – CeramicSpeed Cycling Team rejser dermed hjem fra Polen med en andenplads i åbningskriteret til Patrick Klausen, en andenplads på 2. etape til Jonas Aaen, og en samlet fjerdeplads og ungdomstrøje til holdets kaptajn Jonas Gregaard.

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram