Godkendt generalprøve før Loir et Cher

Onsdag stiller Riwal Platform til start med seks mand ved den 58. udgave af det franske etapeløb Tour de Loir et Cher – og søndag var Rødekro CC’s Melgaardløbet generalprøve for fem af rytterne.

”Det var en helt klart godkendt indsats,” konkluderede sportsdirektør Michael Blaudzun, som kunne notere en tredjeplads til Troels Vinther, mens Jonas Aaen blev nummer fire.

”Nicolai Brøchner og Tobias Kongstad sad med i et udbrud, som kørte kort efter starten og med den ryttersammensætning, der var i udbruddet, havde jeg i grunden forventet, at det ville holde hele vejen hjem.”

Men udbryderne blev kørt ind og i stedet rykkede Vinther og Aaen med, da det afgørende udbrud kørte.

”Små 20 kilometer før stregen rykkede Torkil Veyhe (coloQuick Cult) fra gruppen og senere satte Troels Vinther og Nicklas Overgaard Amdi Pedersen (Giant Castelli) efter ham.”

 Veyhes forspring skrumpede på et tidspunkt til kun at være på fem sekunder, men færingen holdt stand og kom alene i mål.

Troels Vinther var den af de to forfølgere, der investerede mest i jagten og han måtte se sig spurtbesejret af Amdi Pedersen, mens Jonas Aaen vandt forfølgergruppens spurt sikkert.

”Jeg synes, der blev vist virkeligt gode takter og udover at det naturligvis var fint med to mand i top fire, noterede jeg også det glædelige, at Stefan Djurhuus er ved at være klar igen efter sin skade.”

Udover Vinther, Aaen og Brøchner stiller også Patrick Clausen, Jesper Mørkøv og Chris Anker Sørensen op for Riwal Platform ved Tour de Loir et Cher.

 

FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram