PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

Flot resultat af Gregaard – Brøchner ekstremt uheldig

Jonas Gregaard stod for det helt store resultat til Riwal Platform søndag, da han ikke alene besatte tredjepladsen på den svære 3. og sidste etape af Tour of Malpolska, men også sluttede som treer i det samlede klassement og som vinder af løbets U23 konkurrence.

Rasmus Mygind kom ind på ottendepladsen på den afsluttende etape og sluttede det stærkt besatte og meget krævende løb som nummer ni.

”Det har været virkelig opløftende for os og både Mygind og ikke mindst Gregaard har på de to sidste etape vist markant styrke i bjergene. De kørte virkeligt flot,” siger sportsdirektør Lars Schrøder om løbet i det sydøstlige Polen.

Et pænt stykke længere mod nord lå det til endnu en podieplacering til Riwal Platform, men få kilometer før stregen ved det danske UCI løb GP Horsens Posten måtte Nicolai Brøchner en tur i asfalten – og så sluttede det med en sjetteplads. Med Stefan Djurhuus som nummer syv og Jonas Aaen som nummer ti havde Riwal Platform som det eneste hold tre mand med blandt de ti bedste.

”Man skal have lov til at være vildt ærgerlig ind imellem. Skuffet er det forkerte ord, for vi kørte igen et fremragende cykelløb, som vi havde en gylden mulighed for at vinde. Vi gjorde det virkelig godt, og så er det surt, at se et gement uheld få så afgørende indflydelse,” lød Michael Blaudzuns udmelding efter løbet, som blev vundet af den tidligere Riwal Platform rytter Casper Pedersen, der nu kører for Giant-Castelli

FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram