Passion Udvikling Fællesskab

Flot indsats i Himmerland - ærgerligt resultat

“Vi har lov til at være mega skuffede – men kun over resultatet. Ikke over indsatsen.”

Sportsdirektør Michael Blaudzun var forståeligt nok ærgerlig efter lørdagens GP Himmerland, hvor det længe så ud til, at et morgenudbrud med Jonas Aaen som den helt store motor ville holde hele vejen hjem efter en overgang at have haft et hul på syv minutter.

Men efterhånden som feltet skruede op for tempoet og Aaens følgesvende faldt fra en ad gangen, blev situationen mere og mere vanskelig for den rutinerede Riwal CeramicSpeed rytter.

”Jeg vil godt vove den påstand, at havde der været en eller to andre ryttere til at tage del i slæbet, da det for alvor spidsede til, ja så tror jeg, udbruddet var lykkedes. Men sådan skulle det ikke gå, og det kan vi kun ærgre os over. Ligesom det var bittert, at vores to stærkeste kort i en spurt, Andreas Stokbro og Patrick Clausen, begge røg ind i et større styrt halvanden kilometer før mål.”

Nu blev det i stedet til sejr for den 22 årige hollænder André Looij (Team Monkey Town), der på vej op ad de våde brosten i Aars overhalede Emil Vinjebo (Team ColoQuick) og henviste Nicklas Amdi Pedersen (BHS Almeborg Bornholm) til tredjepladsen.

Med tre kilometer ind forsøgte Mathias Norsgaard at køre alene hjem. Han blev hentet, men sluttede alligevel som bedste Riwal CeramicSpeed rytter på en 8. plads.

”En udvikling, som den i dag, er næsten ikke til at bære. Men efter at give os selv lov til at være skuffede, er vi klar igen til Rent Liv løbet i Skive i morgen,” lød det fra Michael Blaudzun.

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram