Fint udbytte af fransk etapeløb

Med en samlet andenplads til Troels Vinther, en andenplads i holdkonkurrencen og tre podiepladser til henholdsvis Vinther og Patrick Clausen undervejs levede Riwal Platform fint op til forventningerne, da holdet i Påskeugen kørte den 58. udgave af det franske etapeløb Tour de Loir et Cher.

"Jeg synes, rytterne leverede en disciplineret og professionel indsats, hvilket også afspejles i resultaterne," siger sportsdirektør Ricky Enø.

"Bortset fra 1. Etape, hvor vi sammen med de øvrige stærke hold i feltet fik givet fire udbrydere lige lovligt frit spil, satte vi vores tydelige aftryk på løbet og der blev ydet en gedigen holdindsats med Patrick Clausen som ekstremt skarp i afslutningerne og Troels Vinther som den helt store profil på løbets fjerde etape. Det var mere end godkendt hele vejen rundt."

Løbet blev i det hele taget en stor succes for de danske hold, idet den danske mester Alexander Kamp (Veloconcept) sluttede som samlet vinder foran Troels Vinther, Rasmus Guldhammer (Veloconcept) og Jonas Vingegaard Rasmussen (coloQuick-CULT).

Kamp vandt også pointkonkurrencen med Patrick Clausen (5) og Troels Vinther (10) i top 10, mens der var tredobbelt coloQuick-CULT sejr i ungdomskonkurrencen. ColoQuick-Cult vandt også holdkonkurrencen – otte sekunder foran Riwal Platform.

"Stor respekt til de andre danske hold – og man kan kun glæde sig over, at vi har så højt niveau og så bredt potentiale i dansk cykelsport. Det lover godt for den hjemlige sæson."   

FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram