Passion Udvikling Fællesskab

Fin indsats da Mikkel Bjerg vandt i Rupchen

”Selv om det ikke umiddelbart kan ses af resultatlisten, er vi ualmindeligt godt tilfreds med vores indsats i sæsonens første løb. Vi kørte som et hold, tog et kæmpe ansvar og specielt synes jeg, det er på sin plads at fremhæve to af vores nye ryttere. Mathias Norsgaard tog nogle vanvittige føringer og Peter Haslund viste virkeligt lovende takter.”

Riwal CeramicSpeeds sportsdirektør Ricky Enø kunne glæde sig over sine orange drenges indsats ved det svære hollandske løb Rabobank Dorpenomloop Rupchen, men samtidig var han skuffet over, at der ikke var flere hold, som tog ansvar i et felt, som ikke magtede at hente det udbrud, den senere vinder Mikkel Bjerg (Hagens Berman-Axeon) og belgiske Rune Herregodts etablerede allerede efter få kilometer.

”Især savnede jeg initiativ fra hollændernes side, men som nævnt er jeg yderst tilfreds med vores egen indsats – også set i lyset af, at vi havde både Patrick Clausen, Jonas Gregaard og 30 års fødselaren Jesper Mørkøv involveret i styrt. Faktisk sad både Patrick og Sebastian Lander, hvor de skulle, da kampen om den sidste podieplads gik ind. Men de blev fanget bag et styrt en lille kilometer før mål.”

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram