Passion Udvikling Fællesskab

DE GODE TAKTER FORTSÆTTER FOR RIWAL CERAMICSPEED

Efter Påskens overbevisende kørsel fortsatte de gode takter for Riwal CeramicSpeeds ryttere i den netop overståede weekend.

Ikke alene blev det til sejre i to danske løb, vores tre ryttere på det danske U23 landshold var i den grad iøjnefaldende, da verdenseliten havde sat hinanden stævne ved forårsklassikeren Flandern Rundt.

Her så det længe ud som om en frontgruppe med Mathias Norsgaard i spidsen ville holde hjem, men den seje midtjyde fik teknisk defekt på en af de skrappe stigninger ind mod mål og måtte udgå af løbet, da det så allerbedst ud for ham.

I stedet kom Påskens store triumfator, Andreas Stokbro, ind på en dybt imponerende femteplads – og desuden viste Andreas Kron igen strålende kørsel undervejs.

”Vi kommer ikke udenom, at Riwal CeramicSpeed har nogle af de absolut stærkeste danske ungdomsryttere, som ikke alene viser flaget i de danske løb, men som også er med til at sætte dagsordenen, når der bliver kørt på allerøverste, internationale hylde,” siger Michael Blaudzun, der som nævnt også kunne notere sig, at Riwal CeramidSpeed var først over stregen i weekendens to sjællandske løb.

Lørdag var Jonas Aaen uimodståelig i spurten, da Slagelse Løbet skulle afgøres og søndag vandt Patrick Clausen Greve CC’s kriterium.

”Dejligt at se, at vi med foreløbig 12 podiepladser –hvoraf halvdelen er sejre - i den grad er kommet godt i gang med sæsonen 2018,” siger Blaudzun, der onsdag sender blandt andet Aaen og Clausen i kamp ved årets andet franske etapeløb, Tour de Loir et Cher.

Her er Riwal CeramicSpeed desuden repræsenteret ved sidste års nummer to i løbet, Troels Vinther, Chris Anker Sørensen, Martin Mortensen og Sebastian Lander.

”De seneste to år er henholdsvis Aaen og Vinther sluttet på andenpladsen – så i år sigter vi lige et trin højere på sejrsskamlen.”

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram