Team-nyheder

Søndagens sidste etape af An Post Ras – Irland Rundt – blev en ny stor triumf for RIWAL PLATFORM, idet Nicolai Brøchner kunne køre først over stregen.

Brøchner sluttede dermed som dobbelt etapevinder – og alt i alt blev ud over de to etapesejre også til to andenpladser og to tredjepladser for RIWAL PLATFORM på de otte etaper, den 64. udgave af den irske klassiker bestod af.

Søndagens 148,4 kilometer fra Kildare til den populære badeby Skerries lidt nord for Dublin var præget af en lang række små udbrud, som alle blev kørt ind relativt let, indtil fem mand kom af sted og fik et forspring på godt to minutter.

De blev dog hentet midtvejs på den sidste af de tre 13,8 kilometers omgange, og så lå etapesejren lige til højrebenet for Brøchner, der blev sat flot i scene af Rasmus Mygind og Troels Vinther.


Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram