PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

Brøchner og Stokbro på EM-landshold

Både Nicolai Brøchner og Andreas Stokbro var med på henholdsvis de senior og U23 landshold, den danske landstræner Anders Lund offentliggjorde mandag forud for EM i cykling, som køres i Herning i første uge af august.

Begge Riwal Platform ryttere er udtaget til landsholdene i linjeløb – og mens Andreas Stokbro har trukket den røde landsholdstrøje over hovedet flere gange tidligere, er det første gang Brøchner skal repræsentere Danmark.

EM starter den 2. august, men man skal helt hen til lørdag den 5., før U23 rytterne kører deres linjeløb.

Klokken 9.00 kører feltet ud på den første af otte omgange à 20 kilometer – og sammen med Andreas Stokbro stiller Danmark med Michael Carbel (Team VéloConcept), Kasper Asgren (Team VeloConcept) og de tre Giant-Castelli folk Mikkel Bjerg, Frederik Rodenberg Madsen og Casper Pedersen.

”Niveauet blandt vores U23-ryttere er så højt, at det har været en hård udvælgelsesproces. Og de ryttere, der er kommet med til EM, er i absolut verdensklasse,” siger landstræner Anders Lund.

Seniorerne skal søndag ud på 240 kilometer svarende til 12 omgange – og Brøchner er her i selskab med Magnus Cort (Orica-Scott), Christopher Juul-Jensen (Orica-Scott), Matti Breschel (Astana), Lars Bak (Lotto-Soudal), Mads Würtz Schmidt (Team Katusha-Alpecin) Michael Mørkøv (Team Katusha-Alpecin), Alexander Kamp (Team VeloConcept) og Torkil Veyhe (coloQuick-CULT)

FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram