PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

Brøchner glæder sig over sølv og stor holdindsats

”Selvfølgelig ville jeg gerne have vundet, men Mads P. slog mig ”fair and square” – og det skal der overhovedet ikke pilles ved. Jeg synes, sølvmedaljen er et ualmindeligt flot resultat, som jeg virkelig glæder mig over.”

Efter andenpladsen ved DM i Grindsted var Nicolai Brøchner stolt og glad – og ikke kun på egne vegne.

”Som hold er vi på forkant med alt, hvad der sker i dag og jeg er enormt taknemmelig over den støtte jeg fik fra alle mine holdkammerater. Der var tale om holdkørsel på et ualmindeligt højt niveau og det var fantastisk at være med til.”

Medaljen kommer efter et forår, hvor Brøchner har vist imponerende form med sejre i GP Himmerland Rundt, Ronde van Overijssel , Scandinavian Race og en etapesejr i Irland Rundt. Og havde han ikke været ekstremt uheldig med et styrt lige før finalen i GP Horsens Posten for 14 dage siden, ville det helt sikkert have udløst yderligere en podieplads.   

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL PLATFORM CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

FÅ NYHEDERNE FØRST