Passion Udvikling Fællesskab

Blaudzun: Vi står stærkere end sidste år

Der er travlhed på Riwal CeramicSpeed mandskabet i øjeblikket.

I weekenden vendte ryttere og staff hjem fra ti dages intens træningslejr i Sydspanien, torsdag er der rytterpræsentation hos Jysk Fynske Medier / STEP i Odense og lørdag morgen stikker 14 ryttere af sted til Holland, hvor der søndag tages hul på sæsonen 2018.

”Vi stiller med syv mand til Ronde van Drenthe, mens syv andre samtidig kører Rabobank Dorpenomloop Rupchen,” fortæller Michael Blaudzun og lægger ikke skjul på, at forventningerne er betydeligt højere end de var til de to løb i 2017.

”Indsatsen under træningslejren viste mig, at rytterne har forberedt sig virkelig godt og at de er mere end klar til at blive sluppet løs i løbssammenhæng. Jeg vurderer, at vi står stærkere end vi gjorde, da sæsonen startede i 2017.”

De syv ryttere, der stiller til start til Ronde van Drenthe (UCI 1 HC) med start og mål i Emmen i det nordøstlige Holland er: Jonas Aaen – Martin Mortensen – Troels Vinther – Søren Siggaard – Tobias Mørch – Andreas Kron og Andreas Stokbro.

Patrick Clausen – Stefan Djurhuus – Sebastian Lander – Jesper Mørkøv – Mathias Norsgaard – Peter Haslund og Jonas Gregaard kører i det diametralt modsatte hjørne af Holland, hvor Rabobank Dorpenomloop Rupchen (UCI 1.2) køres med start og mål i St. Willebrord tæt på den belgiske grænse.

I 2012 kom Patrick Clausen i øvrigt ind på en flot andenplads i netop dette løb.

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram