PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

Blaudzun og Riwal Platform forlænger til 2019

Efter to års succesfuldt samarbejde har sportsdirektør Michael Blaudzun og ledelsen af Riwal Platform Cycling Team onsdag sat underskrifter på en kontraktforlængelse, der løber indtil sommeren 2019.

”Lige siden Michaels allerførste dag på jobbet er det kun gået en vej for Riwal Platform – og det er fremad,” siger direktør Steffen Kromann.

”Både i forhold til det organisatoriske set-up og naturligvis på det rent sportslige område har Michael med sin professionelle erfaring, sin flid, sit menneskekundskab samt sin altid positive tilgang til opgaverne sat en helt ny standard på holdet. Den udvikling er vi slet ikke færdige med endnu. Derfor har der på intet tidspunkt været tvivl om, at en fortsættelse af samarbejdet er det eneste rigtige for os.”

Disse betragtninger er den 44 årige herningenser helt enig i.

”Da jeg startede hos Riwal Platform i sommeren 2015, følte jeg, at jeg helt sikkert ville kunne byde ind i forhold til at forløse det potentiale, der var på holdet. Og det projekt er lykkedes fint indtil nu,” siger Michael Blaudzun.

”Jeg synes, vi har udviklet os betragteligt – ikke kun på ryttersiden men i allerhøjeste grad også i forhold til det staff, der langt henad vejen er altafgørende for, at et cykelhold kan få succes. Alle skal have stor ros for at være med til at skabe den professionelle kultur, der skal til for at lykkes.”

”Jeg er stolt over, hvad vi har opnået de seneste to år. Det giver mig blod på tanden og vi er – som Steffen Kromann siger – slet ikke færdige endnu. Jeg kan se mange perspektiver for fortsat udvikling her hos Riwal Platform og derfor er det logisk for mig at blive og arbejde videre på at nå endnu højere mål, end dem vi allerede har opnået.”  

FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram