PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

BLAUDZUN: INGEN GRUND TIL AT HÆNGE MED NÆBBET

”Jeg synes faktisk, vi kørte et glimrende løb og fik positioneret os fint før finalen. At så resultatet ikke lige var det, vi havde håbet – ja, det er jo, hvad der ind imellem sker i cykelløb.”

Sportsdirektør Michael Blaudzun lagde på ingen måde skjul på, at han gerne havde set en og gerne flere af sine Riwal Platform ryttere på podiet efter Fyen Rundt. Men den rutinerede chef vendte på ingen måde tommelfingeren nedad.

”Lidt ærgerligt selvfølgelig, når nu vi havde isoleret Alexander Kamp og endnu mere ærgerligt, at vi faktisk sad med fire mand i frontgruppen indtil Vissenbjerg. Men vi viste igen fin holdkørsel og manglede bare det sidste.”

”På forhånd var der lagt op til, at Nicolai Brøchner skulle være med til at præge løbet – men for pokker han kan jo ikke være med helt fremme hver eneste gang. Og når man har kørt, som han har her i foråret, er det jo naturligt, at de øvrige hold ofrer ham speciel opmærksomhed.”

FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram