PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

Blaudzun fint tilfreds trods ny femteplads

”Det kan godt være, det lyder mærkeligt, men jeg synes faktisk, vi kørte et glimrende holdløb, selv om vi ikke blev bedre placeret end sidste år.”

Sportsdirektør Michael Blaudzun fandt ingen grund til at hive sig i håret og forudse en søvnløs nat efter at Riwal Platform lørdag i Saxkøbing placerede sig som nummer fem ved de danske mesterskaber i holdløb.

”Vi kørte klart bedre end i sidste sæson og må bare bøje os for, at andre hold har samlet flere stærke tempospecialister end vi hår. Så konklusionen er, at vi gjorde en flot indsats, men at fire andre hold kørte hurtigere på dagen.”

Dansk mester med den imponerende tid 50”58,267 minutter for de 46,5 kilometer blev Giant-Castelli, hvis to tidligere Riwal Platform ryttere Casper Pedersen og Casper Folsach viste imponerende kørsel og krydsede stregen sammen med Rasmus Quaade og Mikkel Bjerg.

Sølvet gik til coloQuick-CULT, der blev noteret for 51”20,320 minutter og noget uventet blev det kun til bronze Team VeloConcept, idet de forsvarende firefoldige mestre efter en flot afslutning med tiden var 10 sekunder hurtigere end BHS Almeborg-Bornholm.  

Søndag køres 2. etape af årets Post Cup. Der er start i Nysted klokken 10.00.

FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram