Passion Udvikling Fællesskab

Blaudzun: En stor sejr for holdet

”Det glæder mig uendeligt meget at se Troels Vinther vinde en så overbevisende sejr i GP Herning, som han gjorde. Præcis som jeg i den grad under Jonas Aaen en flot andenplads i et løb, hvor han måtte kæmpe med rigtigt mange tekniske uheld. Men først og sidst er jeg umådelig stolt over, hvad hele holdet præsterede i dag. Det var af høj, høj klasse hele vejen rundt.”

Sportsdirektør Michael Blaudzun hyldede hele Riwal CeramicSpeed mandskabet oven på holdets overbevisende indsats ved lørdagens GP Herning.

”Vi var godt klar over, at de mange tørre pavéer tidligt ville skabe stor spredning, så strategien gik ud på at lægge pres på fra fronten, så vi konstant udfordrede de andre hold,” lød Blaudzuns forklaring.

”Rytterne udnyttede flot, at vi var i overtal og alle mand har aktier i dobbeltsejren. Så med tre mand i top fire, fem i top ti og yderligere to flere blandt de bedste 20 kan vi kun være glade og tilfredse.”   

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram