Passion Udvikling Fællesskab

Andreas Stokbro blev 4'er ved det traditionsrige gadeløb i Hadsten

Riwal - CeramicSpeed Cycling Team stod i aftes på startstregen til et af Danmarks hårdeste gadeløb. De 1400 meter rundt i Hadstens gader har ofte tiltrukket store internationale navne, hvilket også fremgår af resultatlisten, hvor blandt andre Frank Schleck, Danilo Di Luca og Tyler Hamilton har vundet løbet, som er blevet kørt siden 1993.

I år var løbets største navn Flandern Rundt-vinderen Niki Terpstra, som havde nok at se til imod de danske kontinentalryttere. Troels Vinther, Andreas Stokbro, Tobias Mørch og Søren Siggard var yderst aktive i løbets indledende fase, inden den afgørende gruppe blev dannet.

”Vi kører godt i starten og er med i det hele, og så kommer jeg afsted i en gruppe efter ca. 25 minutter”, udtaler Andreas Stokbro efter løbet. ”Der kommer desværre en anden gruppe op uden at nogen af vores er med, så jeg kommer til at sidde alene i frontgruppen sammen med tre coloQuick og to fra Waoo, så jeg er nødt til at gå med i alt, når de kører hele tiden.”

Løbet, der skulle køres i en time + fem omgange, blev afviklet på den kendte 1400-meter lange rundstrækning med den hårde Søndergadebakke som opløb inde midt i Hadsten. De få minutter, det tog rytterne at køre en omgang, resulterede i en god time med konstante bakkespurter. Cirka midtvejs i løbet, begyndte regnen at sile ned over rytterne, og det skarpe sidste sving ind på opløbsbakken blev spejlglat.

”Der var sindssygt glat på opløbsstrækningen, og jeg turde sgu ikke tage nogen chancer nede i svinget. Så Wallin, Terpstra og Guldhammer fik lige ti meter rundt i opløbssvinget, og så kunne jeg ikke hente dem igen. Men fedt løb. Det er eddermame en hård rute”, fortæller Andreas Stokbro, som sluttede på fjerdepladsen. Den hurtige Riwal-rytter ridder dog videre på den gode form fra Danmark Rundt. ”Jeg har ikke helt restitueret igennem endnu, men formen er god. Jeg giver det en skalle igen i morgen.”

I morgen går det løs med endnu et gadeløb for Riwal - CeramicSpeed Cycling Team, når rytterne tropper op til Skive Folkeblads Gadeløb.

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram