10. plads til Brøchner i Normandiet

Med en placering som nummer 10 blev Nicolai Brøchner bedste Riwal Platform rytter, da der mandag blev kørt 1. etape i det franske forårsløb Normandiet Rundt.

Brøchner var med i den gruppe, der på de afsluttende tre 10,5 kilometer lange omgange i og omkring Gonfreville-L’Orcher kæmpede hårdt for at komme op til tre udbrydere. Men mens det lykkedes at hente den 19 årige russer Pavel Sivakov fra BMC Development Team, fik forfølgerne aldrig fat i den franske duo, Anthony Delaplace fra Fortuneo Vital-Concept og Justin Mottier fra Velo Club Pays de Loudeac.

I spurten vandt 27 årige Delaplace overlegent og han fortsatte dermed sine fine resultater fra 2016, hvor han blandt andet blev toer i Paris-Camembert.

En tredje franskmand, Justin Jules fra WB Veranclassic Aqua Protect vandt forfølgernes spurt 25 sekunder efter Delaplace og på tiendepladsen var Brøchner 39 sekunder efter dagens vinder.

I den første time af etapen, som blev kørt i et hæsblæsende tempo, fik Jonas Gregaard en andenplads i den første pointspurt – men ellers var det ikke meget, man så til Riwal Platform mandskabet.

Troels Vinther og Rasmus Mygind kom sammen over stregen som henholdsvis nummer 29 og 30 – 1:38 efter vinderen og Jonas Aaen var på 59. pladsen 3:07 efter.

Chris Anker Sørensen kom ind som nummer 95 med et tidstab på 11:07, mens Jonas Gregaard klemte sig i top 100 som nummer 99 - 11:55 efter vinderen.

Tirsdag skal rytterne ud på 148,5 kilometer fra Neufchâtel-en-Bray til Forges-les-Eaux.

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram