RIWAL PLATFORM GÅR EFTER HATTRICK I SVERIGE

”Det er et løb, der ligger rigtigt godt til os, og jeg tøver ikke med at sige, at vi går efter sejren igen i år.”

Og sportsdirektør Michael Blaudzun har i den grad noget at have optimismen i forud for RIWAL PLATFORMs deltagelse i den 108. udgave af lørdagens svenske cykelklassiker Scandinavian Race i universitetsbyen Uppsala.

De seneste to år er det nemlig en orange rytter, der er kommet først over stregen: Nicolai Brøchner i 2015 og året før gik sejren til Jonas Aaen, der i øvrigt også vandt i 2009.

Oven i denne flotte statistik skal lægges, at Lucas Persson, som har det sportslige ansvar ved weekendens svenske udfordringer, selv er tredobbelt vinder af løbet i perioden 2004-2006.

”Jeg synes, vi stiller med et formstærkt hold og lægger ikke skjul på at vi har store ambitioner,” siger Blaudzun, som udover Aaen og Brøchner sender Jonas Gregaard, Patrick Clausen, Casper Pedersen og Casper Folsach til løbet ”hinsidan”.

De skal sammen med 22 hold fra otte lande – heriblandt coloQuick-Cult og Team Almeborg-Bornholm - køre 194 kilometer fordelt på 15 omgange på en 12,9 kilometers rundstrækning.

Pinsesøndag kører de seks RIWAL PLATFORM ryttere 25 omgange à to kilometer ved gadeløbet Skandis GP – ligeledes i Uppsala.

Samtidig er ni mand af sted til Marcelo Bergamo Cup i Midtjylland.

Tre individuelle løb med samlet klassement, som køres i henholdsvis Kjellerup, Ikast og Hammel med cykelklubberne i Silkeborg, Herning og Hammel som arrangør.

”Her får vores unge ryttere rig lejlighed til at vise sig frem på hjemmebane og forhåbentlig kan de lukrere på den erfaring, der har høstet i udlandet de seneste par måneder,” siger Blaudzun, der stiller med ni mand: Morten Øllegaard, Rasmus Mygind, Kasper Linde, Emil Bækhøj, Jesper Mørkøv, Tobias Kongstad, Steffen Munk, Jesper Vinkel og Andreas Stokbro.

Lørdag køres Designa løbet i Kjellerup over 158 km, søndag JE.dk løbet i Ikast på 155,5 og 2. Pinsedag sluttes af med Lindberg Sport løbet i Hammel, som er 137 kilometer langt.

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL PLATFORM CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

FÅ NYHEDERNE FØRST