Passion Udvikling Fællesskab

Vellykket netværksseminar hos STEP på Vestkysten

”Bike and Business” var overskriften på torsdagens inspirations- og netværksmøde, som Riwal Platform i smukke rammer i Esbjerg Musikhus var medværter for i samarbejde med Jysk Fynske Medier og STEP.

Og de knap 100 fremmødte samarbejdspartnere blev præsenteret for et varieret og yderst interessant program, som TV 2’s Dennis Ritter var den suveræne og dybt professionelle ankermand på.

Efter den indledende frokostanretning åbnede Riwal Platform direktør Steffen Kromann op med at præsentere dagens store co-sponsornyhed, og han fik på scenen selskab af Jacob Csizmadia og Martin S. Banke fra CeramicSpeed, som kort gjorde rede for virksomhedens profil og de forventninger, midtjyderne har til det fremtidige samarbejde.

Ordstyrer Ritter gav herefter et muntert indblik i livet som kommentator. Helt tilbage fra hans allerførste opgave som notatløs speaker til en kvartfinale i den engelske FA Cup til de seneste mange års dobbelte parløb med Rolf Sørensen og ikke mindst Jørgen Leth.

Bjørn Johnsen fra United Cycling gav en grundig indføring i den tekniske udvikling af Argon 18’s cykler, hvorefter den rutinerede tidligere pressechef og nuværende cykelkommentator Brian Nygaard indtog scenen med interessante betragtninger om mediehåndtering på cykelsportens øverste hylde.

Nygaard blev herefter sat i en af de tre panelstole flankeret af Steffen Kromann og altid veloplagte Chris Anker Sørensen – og Dennis Ritter som guide på turen omkring ambitioner, drømme og realistiske muligheder for dansk cykelsport i almindelighed og nuværende Riwal Platform i særdeleshed.

Og på tredje og sidste etape måtte cykeldelen vige for dagens to rent business-agtige input, hvor chefanalytiker Michael Friis Jørgensen, alm. Brand, og Richard Vraae, STEP causerede over henholdsvis investering-historik og fremtidige muligheder samt – for Vraas vedkommende – gav et på en gang dybt fascinerende og noget skræmmende indblik i udviklingen inden for data-tracking og forbrugeradfærd anno 2025.

Som afslutning fik Michael Blaudzun forsamlingen op på cyklen igen med en kort evaluering af 2017 sæsonen og konkrete ambitioner for holdets udseende og potentiale i den kommende sæson.

En komprimeret, koncentreret og dybt inspirerende dag.   

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram