PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

TRAVEL SENSE SIKRER RIWAL PLATFORM REJSER I TOPKLASSE

Under normale omstændigheder er tyvstart ikke nogen specielt anvendelig strategi i sportens verden. Men i forhold til den nye aftale mellem Riwal Platform og Danmarks førende arrangør af sports- og businessrejser, Travel Sense, har det givet fin mening at gennemføre det første arrangement, før det formelle samarbejde påbegyndes 1. juli.

”Vi har lige arrangeret turen til Paris for Riwal Platforms PACE netværk, hvor deltagerne har været til Phil Collins koncert og smagt på top-champagne. Og på den lange bane ser vi frem til et særdeles frugtbart samarbejde,” siger direktør og ejer af Travel Sense, den tidligere landsholdsspiller i kvindehåndbold, Camilla Andersen.

”Hos Travel Sense vurderer vi, at hele projektet omkring Riwal Platform er yderst spændende. Og i forhold til det, vi kan byde ind med, opereres der med et erhvervsnetværk, som vi kan se rigtigt gode perspektiver i at skabe relation til.”

Og at samarbejdet er lagt flot fra land, kan Riwal Platforms bestyrelsesmedlem, Claus Kromann, slå en tyk streg under.

”På turen til Frankrig har vi på første hånd oplevet den stærke ekspertise og konsekvente service mindedness, der gennemsyrer en rejsearrangør fra allerøverste hylde,” siger Claus Kromann.

”Den Travel Sense medarbejder, der ledsagede os på den ualmindeligt vellykkede tur, udviste en sjælden flair for at få selv de mindste detaljer til at klappe. Så vi ser frem til, at ikke alene vi selv men også medlemmerne af vores netværk fremadrettet får optimalt udbytte af samarbejdet, med en så gennemført seriøs og professionel rejsearrangør som Travel Sense.”

Vil du vide mere om Travel Sense og ønsker du at se, hvilke spændende tilbud, der udbydes netop nu, kan du indhente al den information, du ønsker, her: http://www.travelsense.dk/

 

 

FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram