Passion Udvikling Fællesskab

Stor succes i Provence med Renault Trucks, Travel Sense og PACE Business

NY STOR SUCCES FOR PACE BUSINESS CYCLING OG RENAULT TRUCKS I PROVENCE

 

For femte gang i træk afviklede PACE BUSINESS CYCLING i starten af maj sin årlige forårstur – denne gang med et rekordstort antal deltagere, nemlig 58.

 

Målt på såvel sportslige udfordringer som den netværksmæssige side af arrangementet kan årets tur – arrangeret i tæt samarbejde med Travel Sense og Renault Trucks – kun karakteriseres som ekstraordinært vellykket.

Claus Rieland, salgschef for Renault Trucks hos Volvo Trucks Center Danmark A/S, deler da også begejstringen.

”Vi har nu været med som sponsor i fire år, og det er utroligt fedt at være en del af et cykelhold hvor vi firmamæssigt kan kombinere samværet med vores kunder med fysisk udfoldelse og udbygning af såvel vores eget som vores kunders netværk.”

”At turene de seneste to år er gået til Renaults hjemland, Frankrig, giver ekstra meget mening for os, idet vores virksomheds DNA - lige fra produkterne til den gode mad og det perfekte landskab, afspejler de værdier, Renault står for.”

”Vores kunder er meget begejstret for dette kundearrangement, og støtter op omkring Riwal CeramicSpeed og Renault Trucks hos Volvo Truck Center”, udtaler Claus Rieland.

 

Hos Pace Business Cycling deler direktør Steffen Kromann disse betragtninger.

”Selve lokationen, hotellet og cykelterrænnet, kombineret med den enestående support fra Renault Trucks - såvel i både planlægningsfase som undervejs på turen – skabte et solidt fundament til den perfekte tur.”

”Når dertil lægges den entydigt positive indstilling hos turens mange fantastiske deltagere, landede vi et sted, hvor alt ganske enkelt gik op på i en højere enhed, såvel på cyklerne som socialt. Alle deltagere blev udfordret på hver deres niveau, og alle kunne vende tilbage til Danmark en stor oplevelse rigere,” udtaler direktør Steffen Kromann og ser frem med glæde frem til en ny spændende forårstur i 2019.

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram