Passion Udvikling Fællesskab

STEP OG JFM FORTSÆTTER FRUGTBART SAMARBEJDE MED RIWAL PLATFORM

I sidste uge var STEP og Jysk Fynske Medier værter for et særdeles succesfuldt netværks-seminar i Esbjerg Musikhus – og nu har kommunikationshuset forlænget aftalen med det nuværende Riwal Platform Cycling Team til også at være gældende i 2018.

”Vi er ualmindeligt begejstret for samarbejdet,” siger Karsten Laursen, sponsorchef hos STEP, ”Hos Riwal Platforms PACE netværk oplever vi en gensidighed, som er helt unik. Kort sagt kan man sige, at vi gør hinanden rigtigt gode og at vi oplever en helt sjælden synergi.”

”Vores sponsorat er aktivt på flere niveauer – og det er en sand fornøjelse at have en samarbejdspartner, som man ikke kun er i dialog med, når der skal forhandles kontrakt,” siger Karsten Laursen videre og understreger vigtigheden af at være en del af et velfungerende fællesskab.

”PACE er i vores øjne et seriøst og stærkt netværk bestående af mennesker, der hver især i den grad gør sig umage med det, de byder ind med. En sand fornøjelse.”

Steffen Kromann, direktør hos Riwal Platform, er også yderst tilfreds med det fortsatte samarbejde med det store mediehus.

”STEP / Jysk Fynske Medier er i den grad en aktiv medspiller for os. Vi oplever et helt unikt engagement og initiativ kombineret med professionalisme fra allerøverste hylde,” siger Steffen Kromann.

”Vi er i konstant dialog og arbejder målrettet frem mod at opnå fælles mål og styrke det høje niveau, vi har nået i løbet af den tid, vi indtil videre har arbejdet sammen.”

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram