Passion Udvikling Fællesskab

Steffen Kromann bliver direktør på fuld tid

Når Riwal Platform ved årsskiftet bliver til Riwal CeramicSpeed betyder det også et markant skifte i holdets administrative kulisse.

Efter mere end 13 år i rekrutteringsbranchen – heraf de seneste otte som virksomhedsejer i Kromann Connect og medejer af PersonaleBørsen – overgår Steffen Kromann pr. 1. januar til på fuld tid at fungere som direktør og daglig leder på kontoret i Odense. Og hovedpersonen glæder sig til udelukkende at kunne hellige sig opgaverne i Pro Cycling.dk.

L”Ambitionsniveauet for cykelholdet er højt. Det er målet inden for en ganske kort årrække som det eneste danskejede hold at etablere sig på det næsthøjeste trin i international cykling – den såkaldte Pro Continental række og samtidig arbejder vi målrettet på at udvikle erhvervsnetværket PACE, der de seneste fem år har dannet det økonomiske fundament for driften af cykelholdet og som med sin nuværende volumen må karakteriseres som et af de stærkeste netværk i dansk idræt generelt og det absolut førende i dansk cykelsport,” siger Steffen Kromann, der ikke bliver eneste nye ansigt på kontoret i Kottesgade i Odense.

”Mellem jul og nytår vil vi præsentere en stor kapacitet, som skal spille en central rolle i vores administrative opgradering, Og det ser vi meget frem til,” siger Kromann videre.

”At løfte vores cykelprojekt op på næste udviklingstrin kræver selvsagt en velfungerende administration, og her kommer vi til at står rigtigt stærkt.”

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram