Stærkt produkt præsenteret for Riwal Platforms netværk

Interessen var åbenlys og spørgelysten stor, da Riwal Platforms nye trøjesponsor Lars Broe havde inviteret indenfor til præsentation af Trepol – en helt igennem dansk nyskabelse inden for emfang og udsugning generelt.

”Jeg er ked af, at arrangementet kun havde deltagelse af 15 personer fra vores netværk. For dels er Trepols produkt-portefølje ekstraordinært interessant og dels leverede Lars Broe og hans kompagnon Hans H. Jørgensen en fremragende præsentation,” siger Henrik Pabst, salgs- og marketingsansvarlig hos Riwal Platform.

”Men jeg er sikker på, at Trepol meget gerne giver et ekstranummer til de, der missede den på alle måder vellykkede aften. Under alle omstændigheder bør alle samarbejdspartnere gå ind på trepol.dk og lade sig inspirere af den nytænkning, der ligger bag Trepols emfang. En nytænkning, der gennemsyrer hele organisationen hos Trepol/Lars Broe og som gør, at vi er yderst begejstrede for at virksomheden har valgt at være en del af vores erhvervsnetværk.”

Og Lars Broes stolthed og engagement er da heller ikke til at tage fejl af.

”Emfang fra Trepol er mine øjne revolutionerende, når det gælder udsugning i køkkener,” siger manden, der for tre år siden erhvervede sig rettighederne til det danske patent, som i sin oprindelse stammer helt tilbage fra 1971.

”Systemet bygger på punktsugning – såkaldt cyklonsugning – som man ser det i naturen. Trepols emfang filtrerer luften gennem et udskifteligt kulfilter, hvorfra luften sendes tilbage til rummet. Det gør Trepols ekstremt støjsvage emfang særdeles velegnet til lejligheder og andre steder, hvor der ikke er aftræk.”

Lars Broe har de seneste år arbejdet målrettet på produktudvikling på alle parametre.

”Vores design er blevet forfinet og forenklet og vi arbejder udelukkende med danske komponenter af allerhøjeste kvalitet. Vi har tilført produkterne LED lys og en DC motor, der ikke alene er næsten lydløs men som også har en langt større ydelse, end man normalt ser. Holdbarheden er ekstraordinært høj og Trepol emfang tåler både vand og frost. Alt i alt et produkt, vi er vanvittigt stolte af.”

 

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

UCI 1.2
28/04 GP Himmerland
UCI 1.2
29/04 Skive-løbet
UCI 1.2
05/05 GP Sundevolden
UCI 1.2
06/05 GP Ringerike
UCI 1.2
12/05 Scandinavian Race Uppsala
UCI 2.2
16/05 Baltyk - Karkonosze Tour
UCI 2.1
25/05 Tour of Estonia
DM
02/06 DM Holdløb
DCU
03/06 Stjerneløbet
UCI 2.2.
08/06 Tour of Malopolska
DM
09/06 U23 DM Enkeltstart
DM
10/06 U23 DM Samlet start
UCI 1.1
16/06 Fyen Rundt
UCI 1.1
17/06 GP Horsens Posten
DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

FÅ NYHEDERNE FØRST