Passion Udvikling Fællesskab

SECURITAS A/S NY SPÆNDENDE PARTNER HOS RIWAL CERAMICSPEED

”For os i Securitas A/S er det relativt nyt at arbejde med en decideret sponsorstrategi. Men vi er meget bevidst om, hvad vi vil opnå og netværket omkring Riwal CeramicSpeed passer glimrende ind i den sammenhæng.”

Tom Laursen, administrerende direktør i Danmarks førende vagt- og sikkerhedskoncern, lægger ikke skjul på, at der ligger en personlig begejstring for cykelsport bag det nystartede samarbejde mellem Securitas A/S og Riwal CeramicSpeed. Men det betyder så langt fra, at aftalen er indgået med et filantropisk formål.

”Så langt fra,” siger Tom Laursen, ”Vi går naturligvis efter, at vores tilknytning til Riwal CeramicSpeeds Pace-netværk skal udmønte sig i øgede muligheder på det forretningsmæssige område. Og i den forbindelse kan vi fint identificere os med den størrelse, dette netværk har.”

”Muligheden for at komme i tæt dialog med andre virksomheders beslutningstagere og vejen til både synlighed og identifikation er i mine øjne langt mere farbar i et netværk af denne størrelse end den er i betydeligt større sammenhænge. Så vi ser store muligheder for et loyalt og tæt samarbejde i en organisation båret af ildsjæle, der brænder for at udvikle et i forvejen stærkt brand.”    

”Ud over det netværksmæssige har vi også stor sympati for Riwal CeramicSpeeds måde at arbejde med specielt de unge ryttere på. Og endelig vil vi fra ledelsen i Securitas A/S gerne sende et signal til vores medarbejdere om, at de får en unik mulighed for at dyrke cykling i PACE under ordnede forhold og kyndig vejledning.”

Hos Riwal CeramicSpeed er direktør Steffen Kromann yderst tilfreds med at skulle samarbejde med den danske afdeling af det verdenskendte firma.

”Inden for deres forretningsområde står Securitas om nogen for den allerhøjeste kvalitet og en visionær strategisk tænkning, der hviler på værdier, vi alle kan identificere os med. Og det er mit utvetydige indtryk, at virksomheden vil kunne løfte hele vores netværk betragteligt. Det er virkelig en spændende samarbejdspartner for os.” 

Faktaboks:

  • Securitas AB er verdens største vagt- og sikkerhedskoncern med speciel kompetence i design af store og komplicerede sikkerhedssystemer.
  • Securitas AB udspringer af Hälsingborgs Nattvakt. Grundlagt af Erik Philip-Sörensen i 1934.
  • Fra oprindeligt at have tre ansatte beskæftiger Securitas AB i dag 330.000 mennesker på verdensplan.
  • Securitas AB opererer i 54 lande – heraf de 24 i Europa – og er til stede på fem kontinenter.
  • I Danmark skiftede blev Dansikring stiftet i 1980 og blev en del af Securitas familien i 1989.
  • Det var dog først i maj 2012 man fik mulighed for at skifte navn til Securitas A/S.
  • Godt 1000 medarbejdere er i dag ansat i danske Securitas A/S.
  • Securitas A/S har 17 lokale afdelinger fordelt over hele Danmark.
  • Læs mere om Securitas A/S: https://www.securitas.dk/

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram