Passion Udvikling Fællesskab

Riwal Ceramicspeed Cycling Team indgår hotelaftale med Small Danish Hotels

 

En flok toptrænede cykelryttere, der tager fra ved middagsbordet og sætter pris på de gode senge, dejlige omgivelser og – ikke mindst – roen på værelserne. Det kan meget vel møde dig, når du næste gang tjekker ind på en af de 78 kroer, hoteller, slotte eller herregårde, som tilsammen udgør Small Danish Hotels.

 

Small Danish Hotels er ny samarbejdspartner og netværksmedlem af Pace Business – Riwal Ceramicspeed Cycling Teams succesfulde erhvervsnetværk. Det betyder blandt andet, at det danske cykelholds ryttere fremover vil bo og overnatte på kædens hoteller, kroer, slotte eller herregårde, når de deltager i løb og træning rundt omkring i Danmark.

– Vi er meget glade for at få besøg af rytterne, der kaster sig over middagen med stor appetit og efterfølgende nyder freden og faciliteterne. Vores værter er jo selvstændige – ofte kokke – som sætter en stor ære i, at deres mad bliver værdsat, fortæller direktør Jørgen Christensen fra Small Danish Hotels.

 

Han slår nu også fast, at det med cykelrytternes gode appetit og begejstring over de gode forhold, blot er en lille hjørne af det samarbejde, som kro- og hotelkæden har indgået med Riwal Ceramicspeed Cycling Team.

– Riwal Ceramicspeed Cycling Team har formået at skabe et sponsorprodukt der er attraktivt og nytænkt. Det handler for os kun i beskedent omfang om eksponering. Til gengæld er vi blevet en del af et stærkt netværk, som indtil nu kun har overrasket os positivt. Blandt andet ved at lave fælles arrangementer med Danske Banks erhvervsnetværk. På den måde har vi fået kontakt til endnu et netværk.

 

Tjekker man Small Danish Hotels efter i sømmene, så er der faktisk en slående lighed mellem den fremadstormende kæde af selvstændige hoteller og kroer og cykelholdet. Jørgen Christensen udtrykker det sådan her:

– Det tiltaler os, at Riwal Ceramicspeed Cycling Team har store ambitioner – for eksempel om i 2021 at deltage i enten Giroen eller Tour de France. Det passer rigtig godt til vores DNA. Vi er også ambitiøse og er et hold af individualister, der sammen jagter nye mål. Tænk på, at Small Danish Hotels er 78 privatejede kroer og hoteller, hvor den enkelte indehaver brænder for sin forretning, og som sammen med alle de andre på vores ’hold’ har skabt et stærkt alternativ til de store hotelkæder, siger Jørgen Christensen.

 

Alle medlemmer af Small Danish Hotels er minimum 3-stjernede, og med beliggenheder over hele landet er kæden i stand til at imødekomme stort set alle behov, som en virksomhed måtte have.

– Det er naturligvis også disse tilbud til erhvervslivet, vi gerne vil dele med netværket i Riwal Ceramicspeed Cycling. Eksempelvis vores loyalitetsprogram Benefits, hvor du som medlem får point, hver gang du overnatter på vores kroer, hoteller, slotte og herregårde. Pointene kan bruges som betaling eller delbetaling af nye ophold, restaurantbesøg eller på gaveartikler i vores pointshop. Programmet er så populært, at vi i dag har mere end 120.000 medlemmer, siger Jørgen Christensen.

 

Direktør i Riwal Ceramicspeed Cycling Team, Steffen Kromann, byder Small Danish Hotels velkommen i netværket:

– Det er helt oplagt, at vi deler mange værdier og ambitioner. For vores ryttere er det et kæmpe plus, at vi nu har en så stærkt partner på overnatning, og for hele erhvervsnetværket bliver det en stor gevinst at få Small Danish Hotels med om bord.

 

Du kan læse mere om Small Danish Hotels her: https://www.smalldanishhotels.dk

 

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram