Passion Udvikling Fællesskab

Orloff-direktør: Passioneret netværk på alle niveauer

”Netværket omkring Riwal Platform Cycling Team giver os udbytte på alle niveauer. Så det er helt oplagt for os at være med igen i 2018.”

Peter Klostergaard, direktør hos en af Danmarks største leverandører af arbejdstøj, profiltøj, personlige værnemidler og fodtøj til erhvervslivet, Orloff Firmatøj A/S, ser udelukkende fordele ved at være en del af PACE.

”For det første er mange af vores medarbejdere interesseret i cykelsport, så internt oplever vi en oprigtig motivation – og så holder cykelmotionen os jo i god form,” siger Klostergaard, der gennem virksomhedens mange år som samarbejdspartner for det nuværende Riwal Platform mandskab også ser andre indlysende fordele ved aftalen.

”Det hele behøver jo ikke foregå i cykeltøj. Hovedsagen er, at vi kommer i kontakt med de rigtige mennesker – og i dette netværk taler vi om dedikerede og passionerede mennesker, der har en fantastisk dialog på tværs af brancher,” siger Peter Klostergaard og runder sin appel til potentielle netværksdeltagere af med ordene:

”I kan jo bare deltage i PACE netværket – og se hvad der så sker.”

Faktaboks Orloff A/S:

 • Orloff Firmatøj har eksisteret siden 1961
 • Orloff Firmatøj er en af Danmarks førende leverandører af
  arbejdstøj
  profilbeklædning
  fodtøj
  og værnemidler
 • Orloff Firmatøj har afdelinger i Odense, Aarhus, Kolding og København
 • Besøg Orloff Firmatøjs hjemmeside: http://www.orloff.dk/

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram