Passion Udvikling Fællesskab

ODENSES NYE MADHUS, ALFRED OG KAMILLA, INDGÅR AFTALE MED RIWAL CERAMICSPEED CYLING TEAM

Det er de fælles værdier og ambitionerne om at skabe noget nyt og større, der har fået Alfred og Kamilla til at blive en del af PACE-netværket.

”Vi er megastolte over at være en del af holdets nye satsning som prokontinental-hold. På mange måder er vi i Alfred og Kamilla det samme sted som Riwal CeramicSpeed Cycling Team lige nu: Vi kan godt lide at skabe vores egne veje, og vi har sat gang i noget rigtig stort. Samtidig er det teamwork, der skaber vores succes, men vi er også tre individualister i køkkenet, der driver os fremad”, fortæller ejer, Brian Matzen, om det nye samarbejde med Riwal CeramicSpeed Cycling Team.

Stedet er opkaldt efter hans bedsteforældre, og det helt unikke pakhus har da også alderen til det. Huset er dog så nænsomt restaureret, at enhver gæst taber både næse og mund, første gang de træder ind i det fantastiske træhus på Odense havn. Udefra kan det godt ligne et lille stykke Skagen, der er rykket til Fyn, men når man først træder ind i det 800 kvm. store pakhus, er man klar over, at det her er Odenses helt eget nye madsted. Velkommen til Alfred og Kamilla.

”Det er et fantastisk hus, som vi har indrettet, så det på en gang er intimt og hyggeligt, og samtidig kan rumme op til 300 siddende gæster. Vi kalder det et ’kokkehus’. Det er ikke et klassisk konferencested, selv om det allerede nu er flittigt brugt til netop større møder og konferencer. Men vi har indrettet os, så der altid er en chef til stede med ansvaret. Uanset hvornår, så skal vores gæster opleve, at værten er i huset. Samtidig har vi lagt os i et prisleje, hvor alle kan være med”, siger Brian Matzen.

Brian har sammen med sine to partnere, Gert og Kim, i en længere årrække været kendte ansigter på den odenseanske og fynske madscene, og i foråret rykkede de sammen på havnen og har fået den bedst tænkelige start: Alfred og Kamilla tiltrækker både store og små selskaber, private- og firmaarrangementer.

”Vi kniber os stadig i armen”, lyder det fra Brian Matzen.

Alfred og Kamilla er henover sommeren 2018 blevet en del af netværket omkring Riwal CeramicSpeed Cycling Team, og selvom kilometertælleren på cykelcomputeren halter lidt efter, nyder Brian Matzen selskabet i PACE-netværket.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg selv elsker at sidde på en cykel. Jeg træner ganske vist ikke nok, men nyder når vi sidder i et felt og snakker sammen. På den ene side er det socialt, og samtidig er det individuelt. Og som cykeltosse er det fantastisk at være en del af dette hold”, afslutter ejer af Alfred og Kamilla, Brian Matzen.

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram