PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

KJÆR & SOMMERFELDT: DET HANDLER OM PASSION OG NÆRVÆR

”Når vi hos Kjær & Sommerfeldt indgår et samarbejde med Riwal Platform Cycling Team, er vi helt afklaret med, at vi på ingen måde ønsker eksponering i forbindelse med cykelholdets sportslige aktiviteter. For os vil det være upassende at profilere vores produkter i forbindelse med idræt.”

Mads Stensgaard, administrerende direktør og medejer af den traditionsrige og dybt anerkendte vinvirksomhed Kjær & Sommerfeldt, har selv en fortid som landsholdsspiller i ishockey og han angiver helt andre årsager end synlighed til det for nyligt indgåede samarbejde.

”Vi har en klar forventning om, at Riwal Platforms erhvervsnetværk vil være et forum, hvor vi både kan hente betydelig inspiration og indgå i en forretningsmæssig sammenhæng,” siger Mads Stensgaard og peger på et værdifællesskab med netværkets øvrige deltagere.

”For os handler forretning først og fremmest om at opnå resultater gennem passion og nærvær. Det genkender vi hos Riwal Platform, der både netværksmæssigt og på det sportslige niveau fremstår som et yderst sympatisk projekt. For eksempel er der unægtelig en verden til forskel rent attitudemæssigt fra Riwal Platforms cykelryttere til andre noget mere forkælede og velbetalte sportsfolk, hvor ydmygheden ikke just er fremherskende.”     

Både Mads Stensgaard og flere andre af Kjær & Sommerfeldts medarbejdere dyrker cykling på motionsplan og således var man også repræsenteret, da Riwal Platforms PACE netværk i starten af maj måned havde omkring 60 samarbejdspartnere på tur til Provence.

Og i den kommende weekend spiller Kjær & Sommerfeldt en helt afgørende rolle, når PACE netværket drager til Paris for at høre Phil Collins og smage champagne.

”Vi skal besøge et af vores top-champagne huse, Henri Giraud, der bor tæt på Epernay – omkring 140 kilometer stik øst for Paris. Her lander vi lige midt i champagnens hjerte, kommer helt tæt på historien og smager produkter fra allerøverste hylde,” lover Mads Stensgaard.

Faktaboks:

Kjær & Sommerfeldt:

  • Virksomheden blev grundlagt i København i 1875
  • Kjær & Sommerfeldt har to fysiske butikker: I København K på Gl. Mønt 4, hvor man har ligget siden 1928. I Aarhus i det 120 år gamle Østbanepakhus, Skovvejen 2A.
  • Kjær & Sommerfeldts webshop www.kogs.dk har døgnåbent året rundt.
  • Kjær & Sommerfeldts kundeservice ligger på M. P. Allerupsvej 45 A, 5220 Odense SØ.
  • Bogen ”Kjær & Sommerfeldt – passion for vin siden 1875” udkom i 2015 og kan læses og købes på webshoppen eller i en af Kjær & Sommerfeldts butikker.

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

UCI 2.1
25/05 Tour of Estonia
DM
02/06 DM Holdløb
DCU
03/06 Stjerneløbet
UCI 2.2.
08/06 Tour of Malopolska
DM
09/06 U23 DM Enkeltstart
DM
10/06 U23 DM Samlet start
UCI 1.1
16/06 Fyen Rundt
UCI 1.1
17/06 GP Horsens Posten
DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

FÅ NYHEDERNE FØRST