PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

KASPER LINDE SPORTSLIGT ANSVARLIG FOR PACE CYCLING

”For mig er det en ideel måde at fortsætte inden for cyklingen på. Og jeg ser fine udviklingsmuligheder for PACE Cykling i årene fremover.”

32 årige Kasper Linde har hen over foråret været tilknyttet PACE som central person i netværkets cykelaktiviteter og nu er dette samarbejde blevet officielt formaliseret, så den rutinerede fynbo nu har funktion som sportsligt ansvarlig i forhold til Riwal Platforms netværk.

”Det er en opgave, der har mange facetter,” fortæller Kasper Linde, der efter sidste sæson stoppede som rytter hos Riwal Platform efter tre år på holdet og 14 sæsoner i alt på eliteplan.

”For det første handler det om at strukturere træningen for de efterhånden dejligt mange, der cykler i PACE regi. En anden væsentlig opgave går ud på via ”rigtig” cykeltræning at få ”skolet” deltagerne, så de ved at lære de skrevne og uskrevne regler bedre at kende udvikler sig fra at være glade motionister til at kunne få mere ud af deres cykling. Og endelig går vi også målrettet efter at få åbnet op for gruppen, så alle med interesse for cykeltræning kan komme i PACE og være med.”

Som det er for øjeblikket, har PACE små 60 forskellige medlemmer – heriblandt dem, Linde karakteriserer som den hårde kerne på 15-20 mand, der kommer så godt som hver eneste gang.

”PACE cykler tre gange om ugen, nemlig tirsdag og torsdag aften med start fra Kottesgade klokken 17.30 og lørdag formiddag klokken 9.00. Jeg er med både torsdag og lørdag, men er samtidig også ansvarlig for tirsdagstræningen. Præcis som jeg skal organisere, når Odense-rytterne tager til Aarhus for at cykle med netværket der. Og jeg er desuden ansvarlig for cykeldelen af vores udlandsture som eksempelvis Ride Like a Pro på Korsika til efteråret.”

Kasper Lindes tilknytning til PACE er ifølge Riwal Platform direktør Steffen Kromann intet mindre end et scoop for netværket.

”Jeg kan ikke komme i tanke om noget andet sted, hvor man kan dyrke sin cykelmotion under så kvalificeret ledelse, som den Kasper Linde står for,” siger Steffen Kromann.

”Udover at være en aldeles glimrende og gennemrutineret rytter, der har prøvet det hele på egen krop, er Kasper med sin behagelige personlighed og sit venlige væsen den helt rigtige mand til at give vores netværksmedlemmer det optimale udbytte af deres daglige træning.”

FÅ NYHEDERNE FØRST

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

DM
28/06 DM Elite Enkeltstart
DM
01/07 DM Elite samlet start

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram