Passion Udvikling Fællesskab

INTERESSANT SAMARBEJDE MED STÆRKT PENGEINSTITUT

INTERESSANT SAMARBEJDE MED STÆRKT PENGEINSTITUT


Med en historie, der går tilbage til 1853 er Middelfart Sparekasse et af Danmarks ældste og mest respekterede pengeinstitutter og det falder helt i tråd med sparekassens værdier at gå i samarbejde omkring en af de mest traditionsrige nationale sportsbegivenheder – verdens tredjeældste cykelløb, Fyen Rundt.

”I et marked, hvor selve produktet langt hen ad vejen ikke er voldsomt forskelligartet, har vi i Middelfart Sparekasse valgt at profilere os ved at være en aktiv og synlig del af livet der leves i de nærområder, hvor vores lokalafdelinger ligger. For os handler det om nærvær og tæt kontakt til kunderne – og blandt andet derfor vil vi være synlige ved Fyen Rundt.”

Chef for marketing og forretningsudvikling hos Middelfart Sparekasse, Kristian Gren, understreger, at det er en stor tilknytning til lokalområderne, et omfattende lokalt engagement og nærheden til kunderne, som er de bærende elementer, der gennem de seneste mange år har ført til en markant udvikling hos det 165 år gamle pengeinstitut.

I forbindelse med 2018 udgaven af Fyen Rundt vil Middelfart Sparekasse ikke alene være synlig i start og målområdet, hvor man har slået telt op, inviteret kunder og håber at gøre opmærksom på Sparekassen overfor potentielle kunder. Sparekassen er også navnesponsor på såvel 70 kilometer ruten som på børneløbet, der i lighed med sidste år foregår rundt om den lille sø i Munke Mose.

”Vi vil gerne være med til at skabe oplevelser for kunderne, og her er Fyen Rundt en oplagt mulighed som en af de helt store årligt tilbagevendende events på Fyn,” siger Kristian Gren.


Enestående virksomhedskultur

Hos Riwal CeramicSpeed, der i skikkelse af moderselskabet Procykling DK sammen med Cykling Odense og Udvikling Fyn arrangerer verdens tredjeældste ”nulevende” cykelløb, er direktør Steffen Kromann mere end almindeligt tilfreds med det nye samarbejde.

”I sig selv er det fantastisk at kunne byde velkommen til en samarbejdspartner, der er betydeligt ældre end selve løbet – og når man dykker nærmere ned i de værdier, der ligger til grund for Middelfart Sparekasses drift, finder man en virksomhedskultur, der kalder på den dybeste respekt.”

”Imponerende fire gange er Middelfart Sparekasse blevet kåret som Danmarks bedste arbejdsplads, man yder en enestående indsats på CSR området og engagementet i forhold til kunderne er helt unikt. Alt sammen noget, man tydeligt fornemmer, når man besøger en af sparekassens 18 afdelinger,” siger Steffen Kromann, ”Og vi glæder os i første omgang til sammen med Middelfart Sparekasse og vores mange andre stærke samarbejdspartnere at skabe en festdag omkring Fyen Rundt lørdag den 16. juni.”

 
Faktaboks:

Middelfart Sparekasse

  • Grundlagt 1853
  • I 1990 åbnedes den første afdeling uden for Fyn. Det var i Fredericia. Nu har sparekassen 11 afdelinger i Jylland.
  • Middelfart Sparekasse har i alt 18 afdelinger i 2018
  • Sparekassen har omkring 300 ansatte
  • Middelfart Sparekasse er fire gange blevet kåret som Danmarks bedste arbejdsplads
  • Hovedkontoret ligger naturligvis i Middelfart. På Havnegade 21
  • Sparekassen servicerer såvel private som erhvervskunder
  • Ved Fyen Rundt 2018 er Middelfart Sparekasse navnesponsor for 70 km ruten samt for børnecykling

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram