Passion Udvikling Fællesskab

FREMRAGENDE START PÅ PACE BUSINESS CYCLING

Solen skinnede fra en skyfri himmel på årets første seriøse forårsdag, da Riwal CeramicSpeeds netværk PACE onsdag for første gang var samlet til Business Cycling hos Orloff Firmatøj på Tarupvej i Odense nordvest.

 

 

”Vi kunne ganske enkelt ikke ønske os en bedre start på dette nye initiativ. Vejret var fantastisk, fremmødet og interessen imponerende og ikke mindst var Orloffs måde at gribe værtskabet an på præcis som vi havde drømt om,” siger direktør Steffen Kromann, der som omkring 30 andre i netværket trak i cykeltøjet efter den korte og uformelle indendørs sammenkomst hos det velrenommerede beklædningsfirma.

Administrerende direktør hos Orloff, Dan Jensen, lagde ud med en kort præsentation af firmaets historie, struktur og visioner samt ikke mindst med at præsentere de medarbejdere, der på daglig basis servicerer Orloffs brede, landsdækkende kundesegment.

”En helt ny og særdeles spændende øvelse for os at præsentere vores profil for et større publikum – og vi glæder os efterfølgende over, at der er kommet rigtigt mange, særdeles positive tilbagemeldinger,” konkluderer Dan Jensen, der blev tilbage på sin pind, mens resten af selskabet med Chris Anker Sørensen og Michael Blaudzun i spidsen i små to timer fik luft på næsen på de nordfynske landeveje.

Selv samme Chris Anker kunne før afgang i sit korte indlæg fortælle, at han med overvejende sandsynlighed også til næste år vil være at finde hos Riwal CeramicSpeed. Ikke som rytter – men tilknyttet sponsorarbejdet omkring holdet.

”Jeg vil gerne yde mit bidrag til, at Danmark får et hold på Pro Kontinentalt niveau – og i den forbindelse synes jeg, Riwal CeramicSpeed har fundamentet til den organisation, der skal til. Det bliver virkeligt spændende at være en del af den udvikling,” sagde Chris Anker Sørensen blandt andet.

Næste arrangement i PACE BUSINESS CYCLING bliver i Aarhus den 16. maj, hvor Danske Bank vil være værter.

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALREADYNEZCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram