Passion Udvikling Fællesskab

Alm. Bank udvider rammerne for samarbejde

”I 2018 fortsætter vi helt naturligt vores samarbejdsaftakle med Riwal CeramicSpeed – men i tillæg introducerer vi samtidig en ny mulighed for, at cykelholdet kan få tilført yderligere økonomiske ressourcer.”

Storkundechef i Danmarks fjerdestørste forsikringsselskab, Henrik Dybdahl, har i forlængelsen af alm. Brands aftale med PACE åbnet en mulighed for, at alle implicerede parter kan få en fordel, der ikke tidligere har været mulig.

”Helt enkelt går det ud på, at ikke alene vores gode netværkspartnere i PACE - men også deres eksterne forretningsforbindelser – kan bidrage direkte til, at det beløb, alm. Brand lægger til cykelholdet, forøges,” fortæller Henrik Dybdahl.

”Udover vores egentlige sponsorat, lægger vi et tillægsbeløb, hver gang vi indgår aftale med en ny kunde med relation til Riwal CeramicSpeed. Det være sig netværksmedlemmer eller deres kontakter,” siger Henrik Dybdahl, som på flere fronter er yderst tilfreds med det samarbejde, hans virksomhed i flere år har haft inden for PACE.

”Netværket opleves af flere grunde meget mere intenst end det måske gør andre steder,” siger Henrik Dybdahl, ”For det første er der tale om, at det er beslutningstagerne i de enkelte virksomheder, der er samlet, og det giver en helt anden og meget mere direkte tilgang til det at snakke forretning, end hvis man mødes i langt større netværksfora.”  ”Dernæst har både PACE’s motionstræning og ikke mindst udlandsturene skabt et stærkt sammenhold og nogle relationer, der stikker langt dybere end vi tidligere har oplevet i andre sammenhænge. Og vi håber, at vores nye tiltag vil knytte en endnu stærkere forretningsmæssig relation.”

Hos Riwal CeramicSpeed er direktør Steffen Kromann begejstret for det nye tiltag.

”Vi er altid glade for, når vores samarbejdspartnere tænker ud af boksen i forhold til at styrke den synergi, der kendetegner vores stærke netværk. Så vi hilser alm. Banks nye tiltag hjerteligt velkommen og håber, at rigtigt mange vil benytte sig af muligheden. Ikke alene for at styrke cykelholdet og øge alm. Banks kundeportefølje – men i allerhøjeste grad også for at få et forsikringstilbud, der helt sikkert vil vise sig at være særdeles fordelagtigt.”

    

 

Få nyhederne først

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

Kom tættere på holdet

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram