PASSION UDVIKLING FÆLLESSKAB

Volta Limburg Classic

Et klassisk hollandsk forårsløb – kendt under hele to navne.

Før det blev til ”Volta Limburg Classic” blev løbet afviklet med titlen ”Hel van het Mergelland” og det er med et enkelt års undtagelse blevet kørt siden 1973.

Indtil 1992 havde løbet udelukkende hollandske ryttere først over stregen, men siden har prominente navne som tyske Toni Martin (2008) og danske Allan Johansen (2004) stået øverst på podiet.

Der er start og mål i den lille by Eijsden beliggende 15 kilometer syd for Maastricht i grænseområdet til såvel Belgien som Tyskland.

På et tidspunkt var det så svært at skaffe de nødvendige tilladelser fra navnlig de belgiske myndigheder, at man måtte køre tre omgange på en 60 kilometers rundstrækning for i det hele taget at få afviklet den fulde distance. Men siden 2015 har man igen udvidet, så rytterne nu sendes ud på en 90 kilometer rute, der skal gennemkøres to gange.

 

 

LÆS ALT OM RYTTERNE

15 stærke cykelryttere udgør tilsammen RIWAL CERAMICSPEED CYCLING TEAM. Her får du fakta om dem alle sammen - samtidig med at de med deres egne ord fortæller, hvorfor de har valgt verdens hårdeste idrætsgren som netop deres passion....

Læs merekeyboard_arrow_right

Løbskalender

1.HC
11/03 Ronde van Drenthe
UCI 1.2
11/03 Rabobank Dorpenomloop Rupchen
UCI 2.2
19/03 Tour de Normandie
A-løb
25/03 Meldgaardløbet 2018
UCI 1.1
31/03 Volta Limburg Classic

KOM TÆTTERE PÅ HOLDET

#RIWALCERAMICSPEEDCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

KOM TÆT PÅ LØBET

#RIWALPLATFORMCYCLINGTEAM

Følg os på Instagram

FÅ NYHEDERNE FØRST